torsdag den 29. oktober 2009

Hår så sort som ibenholt!

Dette billede er så kontrastfyldt og smukt, at det bliver helt drømmeagtigt.. Er vildt misundelig på håret og de matte læber..

Pic fra hanneli.com

Skønne sko hos Patriksson..

Disse herligheder er fra svenske Whyred (de to sko) og Hope (støvlerne).. Jeg elsker det cool og androgyne look..

Lad dig inspirere af Chanels show invester i et par moderne clogs fra svenske Hasbeens.. Jeg er især vild med skoen i den sarte nude colour, som vil være super smuk til sommer med liiidt brunere fødder end nu..

Marc og brysterne!!


Aftenens auktionsværter..
Stine Goya og venner..
Skønhedsredaktør på Eurowoman Sara Rostrup er klar til at byde på kunstværkerne..
Auktionen er skudt i gang..

I går aftes var jeg til auktion i Marc by Marc Jacobs butikken, der havde samlet 5 kunstværker ind fra 5 forskellige kunstnere. Værkerne blev solgt i en auktion og al overskuddet gik til brysterne- aftenens værter var Uffe Buchard og Signe Lindkvist..

tirsdag den 27. oktober 2009

Jubii-kollektionssalg!!


Husk at fredag mellem kl 15-18 holder Acne kollektionssalg i deres showroom på Chr. IX’s Gade 1, 3. sal, Kbh. K . Der bliver solgt ud af a/w kollektionen, så skynd dig, da der bliver rift om varerne!!

Husk også de andre kollektions- og lagerudsalg i denne uge:

Fifth Avenue Shoe Repair, Krystalgade 20, Kbh. K.
Torsdag den 29. oktober kl. 10.00 – 20.00
Fredag den 30. oktober kl. 10.00 – 20.00
Lørdag den 31. oktober kl. 10.00 – 20.00


Won Hundred, Ryesgade 23, 1. sal, Kbh. N.
Torsdag den 29. oktober kl. 12.00 – 20.00
Fredag den 30. oktober kl. 12.00 – 20.00
Lørdag den 31. oktober kl. 10.00 – 16.00


Annhagen, Fiolstræde 3, Kbh. K.
Fredag den 30. oktober kl. 12.00 – 19.00
Lørdag den 31. oktober kl. 10.00 – 16.00
Søndag den 1. november kl. 12.00 – 16.00

Bagom "Vinter pasteller"

Alle giver en hånd- her er det stylist Gertrud Bønnelykke, som lægger neglelak på Claudia fra 2PM, mens skønhedsredaktør Sara Rostrup crepper hår.
Så fint blev resultatet!!
På Amager strand- fotograf Katrine Rohrberg får en hurtig fremvisning af de 8 forskellige outfits.
Claudia fra 2PM poser
Senere på eftermiddagen tog blæsten til og modestylisten måtte hele tiden rette og holde styr på tøjet.
Se hele serien i det nye nummer af Eurowoman..

I starten af september var jeg med på mit første photoshoot for Eurowoman, som resulterede i modeserien "Vinter Pasteller". Dagen startede hjemme hos skønhedsredaktør Sara Rostrup med morgenmad og styling af hår og makeup. Derefter gik turen til Amager strand hvor vi skød serien med Claudia fra 2PM - se hele serien i det nye nummer af Eurowoman med Pernille Rosendahl på forsiden.

onsdag den 21. oktober 2009

Vintage favoritter.. Part 3

Cool læderjakke med bomber jacket-snit..
Fine højtaljet jeans.. i smuk bleach denim..

Sidste stop var Kongens klæ'r.. Desværre løb mit kamera tør for strøm, men jeg nåede dog at tage et par billeder.. Butikken har et stort udvalg af læderjakker og boyfriend jeans, så her kan man altid gøre sig et par gode kup..

Vintage favoritter.. Part 2


I Time's up hænger tøjet altid pænt opdelt i farver og stil, hvilket gør det super nemt hurtigt at danne sig et overblik..

Denne halskæde fra Monies må gerne blive min.. Jeg elsker alt, der bæger præg af charleston stilen og 20erne..

Efter Glam smuttede jeg ned i Time's up, som med det meget selektive og kræsne udvalg altid er en fornøjelse at besøge og musikken og indretningen er med til at gøre stedet ægte og autentisk. Jeg elsker Monies, og i Time's up kan man finde gamle Monies smykker, der blot er blevet skønnere med tiden. Derudover var der et par velour bukser fra Versace, der stjal min opmærksomhed. Det blir nok ikke lige til mig, men var man blot lidt højere, så....

Vintage favoritter.. Part 1





I dag havde jeg lidt sparetid mellem et par møder og det udnyttede jeg ved at smutte i nogle af mine absolut vintage favorit-steder. Først var jeg i Glam i Silkegade, der altid har nogle gode og billige ting - Især accessories.. Elsker guldkæden, men desværre har jeg nikkelallergi og er derfor overfølsom for (næsten) alle vintage smykker..øv æv..

Fotodag



Blev helt forelsket i denne smukke top fra Lanvin. Den er alt for pæn til mig og slet ikke min stil, men blev alligevel helt vild med den sarte farve og trevlede kanter. Fås hos Birger Christensen..
Denne bh/bustier er helt perfekt til vinterens lingerie-tendens, der trods kulden betyder, at dit lingerie nu skal integreres som en fast (og synlig) del af dit outfit. Dette (dyre) eksemplar er fra Balenciaga og fås hos Holly Golightly..


Næsten hver onsdag er jeg sammen med de andre modeassistenter til Foto, hvor vi tager packshoots til bladet.. Det er altid super hyggeligt og afslappet, men i dag havde vi run på, da jeg skulle til et par pressearrangementer om eftermiddagen..

tirsdag den 20. oktober 2009

Coolness

En af de bedst klædte internationale modeller er vores egen smukke Freja Beha Erichsen. Med cool attitude og rocket tomboy stil er Freja altid et fryd for øjet.. Hvor sej kan man lige være..

Pic fra Jak & Jil..

Shop nasty gal!!


Tjek webshoppen shopnastygal ud, der både sælger nyt og gammelt.. Udvalget er i forhold til mange lign. sider, stort og vintage tøjet pænt og i overskuelige str. Er især vild med den fne blazer i velour med Balmain-ærmer.. Den er både feminin og har kant..

Fødseldag..

Et lille udpluk af årets fine gaver.. Jeg er så glad!!
Fine øreringe fra Monies..
Den flotteste vinterfarve fra Chanel- Impérial..

Jeg havde veninder på besøg i går til middag og G&T's.. Det var super hyggeligt og jeg fik simpelthen så mange dejlige gaver. Man føler sig helt taknemmelig og benovet over al den opmærksomhed- men det er nu dejligt den éne gang om året..

Mere fødselsdag..

Omslaget på min nye yndlingsbog..
Jeg håber virkelig, at jeg kan vænne mig til skriften..


I mine øjne stadig det mest perfekte par..

Udover de mange fine gaver på ovenstående fotos, fik jeg dette smukke eksemplar. Den absolutte fedeste bog.. Et musthave for alle Doherty-fans. Den smukke bog indeholder af-fotograferinger af hans noter og tekster og er derudover gavmildt beriget med personlige fotos (især af Kate) og Doherty's egen kunst.

Photoshoot


Studiet- enkelt og effektivt..
Make-up artistens bord..
Forskellige fristelser..


Jeg er lige kommet hjem fra en lang og dejlig dag inde i byen. Jeg startede dagen med at finde en masse forskelligt tøj og acc. til en skydning vi havde kl.1. Heldigvis lykkes det at finde nogle fine ting, som både jeg, stylisten og vores hovedpersoner var glade for. Jeg kan desværre ikke afsløre for meget, men glæd jer til December nr. af Eurowoman, der udkommer sidst i November. Så kan I se hvad det hele drejer sig om:)

lørdag den 17. oktober 2009

M.O.D.

Constance Jablonski
Maryna Linchuk
Julia Dunstall
Tao Okamoto

Lad dig inspirere af models off duty.. pics fra altamira.